fbpx

   ATENȚIE! EVENIMENTUL A FOST ANULAT!   

AWAKEN

TREZEȘTE POTENȚIALUL TĂU ASCUNS!

28-30 IUNIE | CHIȘINĂU, SUMMIT EVENTS (str. Tighina 49/3)

Care este cauza adevărată a suferinței tale?

Știai că fiecare dintre noi are răni psihologice, credințe false care ne urmăresc întreaga viață? Majoritatea dintre aceste răni le avem încă din copilărie și ne produc durere, pentru că cer a fi vindecate.

Dar cel mai impostant este că noi nici nu ne dăm seama că avem aceste răni, care nu ne lasă să trăim viața care o dorim.

Cum să îți vindeci inima și să trăiești o stare de dragoste și fericire adevărată și să o exprimi prin succes continuu, care te-ar face să te trezești entuziasmat în fiecare dimineață?

Cum să-ți eliberezi mintea de dogmele și credințele care nu te lasă să ai viața dorită?

Răspunsul la aceste întrebări este în percepția realității tale despre tine însuți. De fapt, tu nu știi cum să folosești la maximum potențialul minții tale. Și anume despre realizarea potențialului tău vei învăța să implimentezi în viața ta, în cele 3 zile de curs-intensiv alături de Allan!

Află cum ai putea să-ți schimbi viața în 3 zile

Acest curs nu este un spectacol motivațional… ci un loc în care vei lucra intensiv la eliminarea rănilor tale psihologice și crarea unei persoane mai bune decât ai fost!

ZIUA 1 | de la 9:00 până la 20:00 

Conștientizarea propriilor puteri

Vei analiza harta ta mentală și vei afla cum procesezi și percepi lumea din jurul tău. Vei înțelege ce evenimente din trecut au contribuit la modelarea percepției tale despre tine și a locului tău în lume. 

Vei începe să explorezi conexiunea ta spirituală cu ceea ce te înconjoară. Vei deschide o nouă posibilitate de a trece la o stare mai înaltă a conștiinței tale, care îți va permite să vezi o imagine mai amplă a locului tău în lume și cum poți servi lumea atingând potențialul tău la maxim.

ZIUA 2 | de la 9:00 până la 21:00 

Eliberarea de Trecut 

Vei analiza relațiile tale și modul în care sunt construite ele din interior și exterior. Vei descoperi care este relația ta cu tine însuți și cum ea se manifestă în relația cu lumea din jurul tău.

Vei examina ce îți  cauzează suferiță și în ce context. Vei afla cum să te eliberezi de suferință, traumatismele din trecut și alte evenimente emoționale semnificative care au provocat tulburări de spirit sau manifestări de comportament stresant.

ZIUA 3 | de la 9:00 până la 18:00 

Manifestarea noii viziuni 

Vei crea noi modele de gândire puternice, care te vor ajuta să te bucuri de prezent și să creezi o nouă viziune pentru viitor, care te vor ajuta să privești diferit la experiențele din trecut și provocările care pot apărea în viitor.

Vei crea și dezvolta o nouă identitate legată de conștiința ta spirituală și vei înțelege faptul că noi toți suntem inter-conectați în această lume și că nu există momente accidentale în viață. 

Angajamentul personal a lui Allan față de tine!

Promit să îți ofer un mediu sigur și de susținere, unde poți învăța despre tine însuți la cel mai adânc nivel, având o mulțime de distracție în acest proces. Promit un mediu în care poți începe să înțelegi originile rănilor tale psihologice (toți avem aceste răni) și să începi să-ți vindeci rănile și să înveți să te iubești la un nivel mult mai profund și mai autentic.

Aștept cu nerăbdare să te cunosc și să petrecem cele 3 zile intensive de curs.

Cu dragoste,

Allan

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU ALLAN KLEYNHANS

Allan este omul-foc, omul-vulcan! Trainerul principala din echipa lui Tony Robbins. Expert în domeniul psihologiei succesului de 18 ani! 

  • Ia avut ca mentori pe: Tony Robbins, Brian Tracy și Bob Proctor
  • Este fondatorul Asociației Profesionale de Speakeri din Africa de Sud
  • Este trainer și coach pentru sute de antreprenori, sportivi și politicieni

PREȚUL BILETELOR

STANDARD

  • Acces curs 3 zile
  • Certificat de participare
  • Atenție! Chiria aparatului de traducere - 20 euro

175 €

Din 1 iunie prețul va crește la 200 €

VIP

  • Acces curs 3 zile
  • Cina VIP cu Allan
  • Certificat de participare
  • Traducere - gratis

290 €

Din 1 iunie prețul va crește la 350 €

SAU ACHITĂ ONLINE PRIN INTERMEDIUL ITICKET

CUM A FOST LA SEMINARUL LUI ALLAN ANUL TRECUT?

PARTENERI

Acest eveniment este organizat de către Vali Rotaru - autorul proiectului BIZZ

Am decis să organizez acest eveniment în Republica Moldova, pentru că Allan m-a impresionat mult la seminarul de anul trecut și sunt sigur că el mai are încă multe sfaturi utile de spus. 

Voi fi extrem de fericit dacă acest curs va ajuta sute de oameni din țara noastră să elimini blocajele mentale și să creeze viața visurilor sale.

Proiectul BIZZ nu este doar despre afaceri... Fiind antreprenor sau manager, probabil că crezi că nu ai nevoie de acest curs, că succesul tău se datorează doar îmbunătățirii vânzărilor, motivării echipei și optimizării financiare. Dar din păcate, aceasta e doar o parte a monedei, cel mai des eșecurile noastre se întâmplă datorită credințelor noastre care au fost ”instalate” în noi din copilărie. Atunci când vom conștientiza asta și vom face schimbarea, viața și afacerea ta va deveni una remarcabilă!

Te aștept alături de Allan Kleynhans, pe 28-30 iunie la acest curs intensiv, pentru a crea un viitor mai bun împreună!

Ai întrebări despre cum să rezervi un bilet sau dorești să devii partenerul acestui eveniment? CONTACTEAZĂ-MĂ!

0 686 28 127​ | contact@bizz.md

Copyright 2020 by BIZZ