fbpx

PARTICIPĂ LA CURSUL INTENSIV CU ALLAN KLEYNHANS - TRAINERUL PRINCIPAL DIN ECHIPA LUI TONY ROBBINS

AWAKEN

TREZEȘTE POTENȚIALUL TĂU ASCUNS!

28-30 IUNIE | CHIȘINĂU, SUMMIT EVENTS (str. Tighina 49/3)

Care este cauza adevărată a suferinței tale?

Care este rana ta psihologică și ce credințe false îți pui întreaga viață, pentru a face rana mai adâncă? Cum poți vindeca această rană? Ai putea să te eliberezi de îndoieli, temeri și incertitudini?

Dar există o întrebare mult mai importantă...

Cum să îți vindeci inima și să trăiești o stare de dragoste și fericire adevărată și să o exprimi prin succes continuu - succes care te face să te trezești entuziasmat dimineața?

Dar asta nu este totul...

Cum îți cultivi mintea și te eliberezi de dogmele și credințele care activează ego-ul tău și necesitatea de a avea întotdeauna dreptate? Nevoia profundă a egoului de a avea dreptate este realizată cu prețul dragostei și al fericirii tale. Atunci când faci saltul de la frică la credința că totul se întâmplă de dragul tău și Drumului tău spre succes, te deschizi înțelegerii că viața se întâmplă mereu pentru tine.

Realizările tale nu pot fi mai mari decât imaginea ta despre tine!

Între tine și fericirea ta stă percepția realității tale despre tine însuți, pe care ai învățat-o inconștient. Defapt, tu nu știai cu adevărat cum să folosești mintea ta. Aceasta înseamnă că noi creăm eșecuri din prima zi, pentru că un copil nu știe să funcționeze eficient în realitatea din jur.

Atunci când vei învăța și înțelege cum ți-ai format imaginea ta unică asupra lumii, prin asocierile din copilărie, vei ajunge la un nou nivel. Veți găsi libertatea care va forma noua ta realitate.

Fără exagerare, îți spunem că după astfel de realizări viața ta nu va mai fi la fel!

ÎNVAȚĂ DE LA MAESTRUL CU REZULTATE REMARCABILE - ALLAN KLEYNHANS

Allan este omul-foc, omul-vulcan! Trainerul principala din echipa lui Tony Robbins. Expert în domeniul psihologiei succesului de 18 ani! 

  • Ia avut ca mentori pe: Tony Robbins, Brian Tracy și Bob Proctor
  • Este fondatorul Asociației Profesionale de Speakeri din Africa de Sud
  • Este trainer și coach pentru sute de antreprenori, sportivi și politicieni

TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA TIMP DE 3 ZILE!

Descoperă ce te așteaptă în călătoria ta spre noi conștientizări și crearea vieții visurilor tale!

ZIUA 1 | de la 9:00 până la 20:00 

Conștientizarea propriilor puteri

Vei analiza harta ta mentală și vei afla cum procesezi și percepi lumea din jurul tău. Vei înțelege ce evenimente din trecut au contribuit la modelarea percepției tale despre tine și a locului tău în lume. 

Vei începe să explorezi conexiunea spirituală cu tot ceea ce te înconjoară. Vei deschide o nouă posibilitate de a trece la o stare mai înaltă a conștiinței tale, care îți va permite să vezi o imagine mai amplă a locului tău în lume și cum poți servi lumea atingând potențialul tău la maxim.

ZIUA 2 | de la 9:00 până la 21:00 

Eliberarea de Trecut 

Vei analiza relațiile tale și modul în care sunt construite ele din interior și exterior. Vei descoperi care este relația ta cu tine însuți și cum ea se manifestă în relația cu lumea din jurul tău.

Vei examina ce îți  cauzează suferiță și în ce context. Vei afla cum să te eliberezi de suferință, traumatisme din trecut și alte evenimente emoționale semnificative care au provocat tulburări de spirit sau manifestări de comportament stresant.

ZIUA 3 | de la 9:00 până la 18:00 

Manifestarea noii viziuni 

Vei crea noi modele de gândire puternice, care te vor ajuta să te bucuri de prezent și să creezi o nouă viziune pentru viitor, te vor ajuta să privești diferit la experiențele trecute și noile provocări care pot apărea în viitor.

Vei crea și dezvolta o nouă identitate legată de conștiința ta spirituală și vei înțelege faptul că noi toți suntem inter-conectați și că nu există momente accidentale în viață. 

Mesajul lui Allan pentru tine!

Angajamentul meu personal față de tine. Promit să îți ofer un mediu sigur și de susținere, unde poți învăța despre tine însuți la cel mai adânc nivel și având o mulțime de distracție în acest proces. Promit un mediu în care poți începe să înțelegi originile rănilor tale psihice (toți avem aceste răni) și să începi să-ți vindeci rănile și să înveți să te iubești la un nivel mult mai profund și mai autentic.

Aștept cu nerăbdare să te cunosc și să petrecem cele 3 zile intensive de curs.

Cu dragoste,

Allan

CUM A FOST LA SEMINARUL LUI ALLAN ANUL TRECUT?

PREȚUL BILETELOR

STANDARD

  • Acces curs 3 zile
  • Certificat de participare
  • Atenție! Chiria aparatului de traducere - 20 euro

150 €

Din 1 mai prețul va crește la 175 €

VIP

  • Acces curs 3 zile
  • Cina VIP cu Allan
  • Certificat de participare
  • Traducere - gratis

250 €

Din 1 mai prețul va crește la 290 €

SAU ACHITĂ ONLINE PRIN INTERMEDIUL ITICKET

PARTENERI

Acest eveniment este organizat de către Vali Rotaru - autorul proiectului BIZZ

Am decis să organizez acest eveniment în Republica Moldova, pentru că Allan m-a impresionat mult la seminarul de anul trecut și eu știu bine că el mai are încă multe de spus și de ajutat sute de oameni din țara noastră să elimini blocajele mentale și emoțiile din trecut.

Fiind antreprenor sau manager, probabil că crezi că nu ai nevoie de acest curs, că succesul tău se datorează doar îmbunătățirii vânzărilor, motivării echipei și optimizării financiare. Dar din păcate, aceasta e doar o parte a monedei, cel mai des eșecurile noastre se întâmplă datorită credințelor noastre care au fost ”instalate” în noi din copilărie. Cel mai des problema e în noi și atunci când vom conștientiza asta și vom face schimbarea, vor începe să apară minunile în viața noastră.

Te aștept alături de Allan Kleynhans, pe 28-30 iunie la acest curs intensiv, pentru a crea un viitor mai bun împreună!

Ai întrebări despre cum să rezervi un bilet sau dorești să devii partenerul acestui eveniment? CONTACTEAZĂ-MĂ!

0 686 28 127​ | contact@bizz.md

Copyright 2019 by BIZZ