fbpx

Dezvoltăm afaceri, prin WORLD-CLASS LEARNING EXPERIENCE

2000+

DE PARTICIPANȚI

8

EVENIMENTE ORGANIZATE

DESPRE COMPANIA BIZZ

Compania BIZZ nu este o companie de organizare a business-trainingurilor. Scopul nostru este să creăm o comunitate de antreprenori care să primească cele mai bune informații și instrumente pentru dezvoltarea propriei afaceri. Pentru a atinge acest scop noi am creat blogul nostru unde săptămânal publicăm informații calitative și organizăm seminare și forumuri cu cei mai buni lideri la nivel global și local.

Misiunea noastră este să aducem un impact social în Republica Moldova. Noi suntem convinși că cei mai buni agenți ai schimbării sunt antreprenorii și liderii care sunt în continuă creștere și dezvoltare personală și profesională.

BIZZ a fost fondat pe 21 ianuarie 2015 și în doi ani a reușit să devină unul din cei mai importanți jucători pe piața de traininguri din Republicia Moldova. În 2016 noi am reușit să organizăm cel mai mare business forum pentru 350 de participanți și cel mai mare seminar cu legendarul Brian Tracy pentru 800 de participanți. În 2017 planificăm să organizăm 2 seminare cu speakerii celebri Brian Tracy și David Allen, dar și cel mai mare business forum din istoria Republicii Moldova pentru 1 800 de participanți.

Viziunea noastră este să organizăm până în 2020 cel mai mare business forum din Europa și să operăm cu succes pe 2 pieți: Moldova și România.

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU ECHIPA NOASTRĂ!

VALI ROTARU

Fondator & Director General

OLGA CORLĂTEANU

Manager Relații Corporative

LAURA ȚURCANU

 PR & Marketing Manager

VALENTINA RAȚĂ

Sales Manager

AICI POATE FI NUMELE TĂU!