fbpx

Comunitatea BIZZ este un ecosistem în care primești suport, cunoștințe și instrumente practice și oportunități de networking în fiecare lună!

DESPRE COMPANIA BIZZ

Compania BIZZ a fost fondată pe 1 octombrie 2015. Compania se specializează pe organizarea evenimentelor educative de tip training și conferințe în domeniile business și dezvoltare personală. Din 2020 compania decide să treacă la un nou model de activitate, creând o comunitate de antreprenori care are la bază dezvoltarea personală profesională și suport reciproc al membrilor comunității.

Misiunea noastră este să aducem un impact social și economic pozitiv în Republica Moldova. Noi suntem convinși că cei mai buni agenți ai schimbării sunt antreprenorii și liderii care sunt în continuă dezvoltare personală și profesională.

În cei 5 ani de activitate compania a reușit să invite câțiva speakeri celebri de talie mondială, printre care: Brian Tracy și David Allen. În 2016 a fost organizat cel mai mare eveniment de dezvoltare personală din țară la care au participat 800 de persoane. Din 2018 am început să organizăm un proiect nou numit BIZZ INSIDER în cadrul cărora participanții au avut oportunitatea să comunice cu antreprenori celebri locali, printre care: Ion Sturza, Ruslan Cojocaru, Corneliu Său ș.a. Din 2020 compania și-a propus să organizeze evenimente săptămânale.

FONDATORUL ȘI DIRECTORUL COMPANIEI - VALI ROTARU

Pasiunea pentru dezvoltare personală a apărut 10 ani în urmă. De atunci Vali Rotaru s-a dedicat acestui domeniu, făcând cercetări pe subiectele psihologii umane, performanță, business și infoprenoriat. 

După câteva încercări eșuate în afaceri, în 2015, Vali Rotaru lansează BIZZ care în scurt timp devine una din companiile de top pe piața de traininguri din Republica Moldova.

Din 2020, Vali Rotaru decide să-și înceapă cariera sa de expert în domeniul performanței și dezvoltării personale. 

URMĂREȘTEL PE FACEBOOK - https://www.facebook.com/valirotaru8