fbpx

BIZZ INSIDER CLUB: PRIMEȘTE STRATEGII BUSINESS ȘI SUPORT ÎN FIECARE SĂPTĂMÂNĂ!

URMĂTOARELE ÎNTÂLNIRI BIZZ INSIDER:

CE ÎNSEAMNĂ BIZZ INSIDER?

BIZZ INSIDER reprezintă o serie de întâlniri săptămânale în cadrul cărora participanții obțin strategii business de la invitatul întâlnirii, suport și soluții la provocările pe care le ai acum în afacerea ta.

Cum are loc o întâlnire BIZZ INSIDER?

  • La fiecare întâlnire invităm un antreprenor sau expert care timp de 45 de minute duce un master-class pe un subiect anunțat din timp sau răspunde la întrebările participanților
  • În a doua parte a sesiunii urmează sesiunea de mastermind. Pentru început fiecare participant se prezintă timp de 30 secunde, spunând care este principala sa provocare în afacere. În timpul prezentării membrii au dreptul să ofere câteva sugestii scurte la provocările membrilor grupului
  • După prezentarea participanților este aleasă prin vot provocarea unui participant care va deveni studiul de caz pentru o oră de brainstorming. Timp de o oră participanții și invitatul serii vor genera soluții practice pentru rezolvarea provocării participantului ales. La final participantul dă promisiunea să aplice soluțiile propuse în următoarea lună, prezentând raportul la una din următoarele întâlniri

DEVINO MEMBRU AL BUSINESS INSIDER CLUB ȘI OBȚINE URMĂTOARELE AVANTAJE!

ACCES LA TOATE ÎNTÂLNIRILE BIZZ INSIDER LA PREȚ SPECIAL!

Accesul la o întâlnire costă 200 de lei. Pe an se desfășoară aproximativ 45 de întâlniri, ceea ce constituie suma de 9000 lei sau aproximativ 450 euro. Fiind membru deplin al clubului achiți doar 150 euro pe an, adică de 3 ori mai puțin decât ai plăti dacă ai participa la toate întâlnirile.

GRUP RESTRÂNS ȘI SOLUȚII PERSONALIZATE PENTRU PROVOCĂRILE TALE

Acest tip de eveniment este unicul în comunitatea BIZZ la care participă un grup restrâns de participanți - maximum 30 de persoane per întâlnire. Datorită acestui fapt și a formatului desfășurării întâlnirii, vei primi mereu soluții personalizate la provocările afacerii tale.

CUNOȘTINȚE ȘI STRATEGII PRACTICE ÎN FIECARE SĂPTĂMÂNĂ

Pentru a obține succes în afacere, ai nevoie să-ți dezvolți continuu competențele tale profesionale și personale. În cadrul întâlnirilor săptămânale BIZZ INSIDER ai șansa să faci asta, pentru că de fiecare dată invităm antreprenori și experți care îți vor oferi noi cunoștințe și strategii business pe care să le aplici în afacerea ta.

ACCES LA ALTE EVENIMENTE BIZZ

Lunar vom organiza întâlniri casual (distracții), networking dar și excursii la companiile care intră în lista de top angajatori din Moldova, în cadrul acestor excursii vom discuta cu proprietarii și top-managerii companiei să aflăm cum le-au reușit să crească și să vedem în aplicare cultura lor corporativă.

PRIORITATE ȘI REDUCERI LA EVENIMENTELE BIZZ

Primești primul informațiile despre evenimentele ce urmează, ai zonă specială de check-in rapid în cadrul evenimentelor și locuri rezervate în primele rânduri, de asemenea, ai 10-20% reducere la trainingurile BIZZ organizate cu trainerii internaționali și la cursurile BIZZ organizate cu experții locali, dar și la excursiile business internaționale.

POSIBILITATEA DE A OFERI LOCUL TĂU UNUI PRIETEN

În cazul în care nu vei avea posibilitatea de a participa la următoarea întâlnire BIZZ INSIDER, vei putea transmite locul tău gratuit oricărei persoane. Va trebui doar să ne anunți maxim cu o zi înainte despre aceasta. În așa fel, poți face uneori cadouri prietenilor sau partenerilor tăi.

ÎNREGISTREAZĂ-TE ACUM ÎN CLUB, ALEGE UNUL DIN CELE 2 PACHETE!

150 euro

ACCES LA CLUB PENTRU 12 LUNI

50 euro

ACCES LA CLUB PENTRU 3 LUNI

AI ÎNTREBĂRI? SUNT LA DISPOZIȚIA TA PENTRU A LE RĂSPUNDE!

VALI ROTARU

Responsabil de Organizare și Parteneriate

0 686 28 127​ | contact@bizz.md

Copyright 2020 by BIZZ