Dispozitivele de mers sunt destinate perosanelor cu abilități de deplasare reduse. Acestea oferă un suport și siguranță în mers, transportul persoanelor cu dizabilități motorii reduc riscul de cădere și sunt indispensabile pentru patologii în care este interzisă încărcarea membrului pelvin. Atomedical Vest oferă o gamă variată de dispozitive de mers, precum: cârjă antebraț, cârjă subauxiliar, bastoane, cadru de mers și fotoliu rulant.


Cârjele ortopedice se utilizează în caz de instabilitate în timpul mersului sau la necesitatea descărcării parțiale a unui membru inferior în perioada postoperatorie. O cârjă antebraț se potrivește perfect formei antebrațului, iar reglarea înălțimii se efectuează cu ajutorul unui telescop pentru o potrivire perfectă pacientului. Cârja antebraț este confecționată din aluminiu, iar sprijinul pentru braț este realizat din plastic foarte rezistent. Este interzisă supraîncărcarea cârjei, acest lucru putând duce la îndoire sau rupere, greutatea maximă a utilizatorului nu poate fi mai mult de 100 kg.
Cârjele ortopedice sunt prevăzute cu amortizor din cauciuc, care au o aderență foarte mare la nivelul solului. În cazul uzurii amortizorului, acesta va fi înlocuit pentru a evita alunecarea. Cârjele pot fi utilizate atât în interiorul locuinței, cât și în afară. Pentru mai multe informații în legătură cu cârjă antebraț, adresați-vă la specialiștii noștri de la Atomedical Vest, contactați-ne cu încredere!